Εθνική Αγγλίας: «Here... Oui Go!» με 22 εκατομμύρια σε κατανάλωση μπύρας!

AMNA

Η απόλυτη παράνοια επικρατεί στις τάξεις των Άγγλων για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Πως ο ενθουσιασμός των φίλων των «Λιονταριών» συμβάλλει στην… οικονομική ανάπτυξη των pub;

Και εκεί που πολύς κόσμος τους είχε ξεγραμμένους, οι Άγγλοι εμφανίζονται κυριαρχικοί και έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. «Να το φέρουν σπίτι». Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά και την κυριαρχική της εμφάνιση κόντρα στους Σενεγαλέζους, έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αγγλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun, υπολογίζεται πως έχουν ξοδευτεί 22 εκατομμύρια λίρες στις pub της χώρας και άλλες 175 εκατομμύρια λίρες σε απαραίτητα αγαθά για την παρακολούθηση των αγώνων. Ένας μικροπωλητής ανέφερε στα πλαίσια των πανηγυρισμών πως οι πωλήσεις του έχουν ανέβει σε σχέση με πέρυσι κατά ένα ποσοστό της τάξης του 320%.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως περίπου 2 εκατομμύρια εργαζόμενοι δήλωσαν ασθένεια ενώ 17 εκατομμύρια εργαζόμενοι επέλεξαν να δουλέψουν με τηλεργασία. Τέλος, τα σχολεία πλημμύρισαν από μαθητές με… πρησμένα μάτια σε μια Δευτέρα που έχει χαρακτηριστεί ως… «Hangover Monday».

Ποιος ξέρει τι πρόκειται να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα εφόσον οι Άγγλοι καταφέρουν και ξεπεράσουν το μεγαλύτερο εμπόδιό τους στο δρόμο για την κορυφή του κόσμου που δεν είναι άλλο από τη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ. Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάθε Άγγλος θα έχει και το δικό του κίνητρο για αυτή τη νίκη!!!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News