Μουντιάλ 2022: Λύθηκε το μυστήριο με την αλοιφή στη φανέλα του Νεϊμάρ

twitter

Ο Νεϊμάρ άπλωσε μια αλοιφή πάνω στη φανέλα του και στη συνέχεια στη μύτη του, λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο της Βραζιλίας με την Ιαπωνία. Τα διεθνή Μέσα έλυσαν την απορία που προκάλεσε αυτή η εικόνα στους τηλεθεατές του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο αστέρας της Βραζιλίας κατά την αναμονή του στη φυσούνα πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «947» για το δεύτερο 45λεπτό κόντρα στην Ιαπωνία, συνελήφθη από την κάμερα να απλώνει μία αλοιφή στο εξωτερικό μέρος της φανέλας του. Μέλος του επιτελείου της Σελεσάο τον βοήθησε, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ραφίνια.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο σκοπός της χρήσης της εν λόγω αλοιφής είναι να επιβραδύνει τη ρινική συμφόρηση και, κατά συνέπεια, να βελτιώσει την αναπνοή, κάτι που βοηθάει πολύ στην ανάκαμψη από τη σωματική προσπάθεια που αναπτύσσουν οι παίκτες.

Ο Νεϊμάρ είχε ήδη χρησιμοποιήσει την αλοιφή στο στήθος και τη μύτη του και στο παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας το 2018. «Αναπνέοντας καλύτερα, βοηθάς τη διαδικασία αποκατάστασης. Όσο καλύτερα οξυγονώνετε το σώμα σας, τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψετε», ανέφερε ο γυμναστής της Σελεσάο, Ζε Μάριο Καμπέζι τότε, σε συνέντευξή του στο UOL.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News