Ολυμπιακός: Το νέο στατιστικό σοκ του Ινμπεόμ στο Μουντιάλ

AMNA

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ του Ολυμπιακού, Ινμπεόμ Χουάνγκ, είναι στη 2η θέση όλου του Μουντιάλ σε μια συγκεκριμένη σπουδαία ατομική στατιστική κατηγορία.

Η πορεία του Ινμπεόμ Χουάνγκ στο Μουντιάλ 2022 τερματίστηκε μετά τη βαριά ήττα της Ν.Κορέας από τη Βραζιλία αλλά το σίγουρο είναι πως, πλέον, όλος ο κόσμος έχει διαπιστώσει πόσο σπουδαίο χαφ έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Με τον 26χρονο διεθνή άσο ασχολούνται οι κορυφαίες εταιρίες ανάλυσης και στατιστικής του ποδοσφαίρου όπως η Opta. Προ ημερών είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τις πάσες που έχουν επιχειρήσει οι παίκτες στο Μουντιάλ στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Και στις πρώτες θέσεις ήταν ο Χουάνγκ.

Πλέον η Opta δημοσίευσε και τις πετυχημένες πάσες εξ’ αυτών που έχουν επιχειρηθεί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και ο Ινμπεόμ είναι στη 2η θέση όλου του Μουντιάλ (!) Πιο συγκεκριμένα έχει δώσει 33 τέτοιες πάσες (τις ίδιες έχει και ο Τουαμενί) και είναι πίσω μόνο από τον Πέδρι με 44.

Ινμπόμ Χουάνγκ

Το στατιστικό της Opta για τον Χουάνγκ

Αν μη τι άλλο πρόκειται για εκπληκτική επίδοση σ’ ένα δύσκολο στατιστικό αφού το να μοιράσεις σωστές πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, τα τετραγωνικά που αμύνεται δηλαδή ο αντίπαλος και υπάρχει πολυκοσμία, μόνο εύκολο δεν είναι και δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News