ΑΕΚ: Ζημιά με Μοχαμαντί που μπαίνει χειρουργείο, ψάχνει για αριστερό μπακ

Eurokinissi

Πρόβλημα από το… Μουντιάλ προέκυψε για την ΑΕΚ. Ο Μοχαμαντί τραυματίστηκε στο διάστημα της παρουσίας του με την Εθνική Ιράν στο Κατάρ, έχει πάθει ζημιά στον προσαγωγό και μπαίνει χειρουργείο. Ανοικτό το θέμα απόκτησης άλλου αριστερού μπακ.

Με σοβαρή ζημιά στους προσαγωγούς επέστρεψε από το Μουντιάλ του Κατάρ στην ΑΕΚ ο Μοχαμαντί. Ο διεθνής αριστερός μπακ έπαθε χοντρή ζημιά στον δεξιό προσαγωγό. Τέτοια που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Θα χρειαστεί δηλαδή να μείνει για αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Το πόδο ακριβώς θα διευκρινιστεί έπειτα από την επέμβαση.
Το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και με συντηρητική αγωγή, ωστόσο, επικράτησε η άποψη πως αν μπει χειρουργείο, θα χρειαστεί μικρότερο διάστημα αποκατάστασης, οπότε οι αρμόδιοι κατέληξαν σε αυτή τη λύση, μετά τη σχετική υπόδειξη του Λάκη Νικολάου.

Αυτό το πρόβλημα είναι πιθανό να οδηγήσει σε απόκτηση νέου αριστερού μπακ την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί στην ίδια θέση να μπορεί να αγωνιστεί ο συμπατριώτης του Χατζισαφί, αλλά είναι πολύ πιθανό η τεχνική ηγεσία να αναζητήσει κι άλλη λύση για να καλύψει το κενό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News