Ολυμπιακός: Η αλλαγή στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα δουν όλοι στο φιλικό με Νότιγχαμ

Νέοι πάγκοι στο Γ.Καραϊσκάκης

Μια αλλαγή έκανε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα δουν άπαντες στο σπουδαίο φιλικό του Σαββάτου (10/12 – 19.00) με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με νέους, σύγχρονους και απόλυτα εναρμονισμένους με τις τελευταίες οδηγίες / απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ πάγκους θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο σπουδαίο φιλικό του Σαββάτου (10/12 – 19/00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πάγκοι, που έχουν σε κάθε κάθισμα το έμβλημα των πρωταθλητών της Super League, έγιναν ειδική παραγγελία από πασίγνωστο ιταλικό εργοστάσιο και τοποθετήθηκαν από τους τεχνικούς του φαληρικού γηπέδου το οποίο είναι πάντα έτοιμο για κάθε περίσταση και πληροί ακόμα και τις πιο απαιτητικές προϋποθέσεις. Ποιοί πάγκοι αλλάζουν; Όλοι. Οι πάγκοι των αναπληρωματικών και του τεχνικού τιμ όπως και της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης οι πάγκοι του παρατηρητή, του γιατρού και του 4ου διαιτητή.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση του φαληρικού γηπέδου μερίμνησε να κατασκευαστούν ειδικά καλύματα για κάθε ένα από τα νέα καθίσματα των πάγκων ώστε να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες.

Για μία ακόμη φορά το Γ.Καραϊσκάκης αποδεικνύει ότι έχει τους ανθρώπους και την τεχνογνωσία που απαιτούν και οι πλέον υψηλές απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ ακόμα και για πράγματα όπως αυτό που μοιάζουν λεπτομέρειες αλλά δεν είναι…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News