Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θα πάρει άλλο στόπερ το χειμώνα;

Μπα Σισέ
eurokinissi

Τι ισχύει σχετικά με την πιθανότητα να αποκτήσει στόπερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός.

Θα πάρει στόπερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός ή όχι; Η ερώτηση βρίσκεται στο μυαλό των περισσότερων και όχι άδικα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά αμυντικά ως τώρα στη σεζόν ενώ αποχώρησε και ο Κώστας Μανωλάς. Εύλογα λοιπόν η επιθυμία είναι να… σφίξει στα μετόπισθεν ο πρωταθλητής ως το φινάλε της σεζόν.

Για να απαντηθεί η αρχική ερώτηση ωστόσο πρέπει να απαντηθεί μια άλλη που προηγείται. Κι αυτή η ερώτηση είναι η εξής: θα αποχωρήσει άλλος κεντρικός αμυντικός; Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τους εξής στόπερ: Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Ντόι, Παναγιώτης Ρέτσος, Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα.

Είναι πέντε δηλαδή σε μια ομάδα που δεν έχει άλλους αγώνες στην Ευρώπη να δώσει και συνεχίζει με τις εγχώριες διοργανώσεις. Παράλληλα υπάρχει και ο… μπαλαντέρ Γιαν Εμβιλά που παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Αν λοιπόν δεν παραχωρηθεί κάποιος από τους υπάρχοντες με τον Παπέ Σισέ να είναι το φαβορί, τότε για ποιό λόγο να πάρει άλλο στόπερ ο Ολυμπιακός; Οι έξι θα είναι μεγάλος αριθμός αφού θα παίζουν δύο κάθε φορά και τέσσερις θα μένουν με το παράπονο. Και ο Μίτσελ που εξ’ αρχής θέλει να μειώσει τον αριθμό του ρόστερ, ούτε ν’ ακούει δε θέλει για γκρίνιες.

Στόπερ λοιπόν θα πάρει ο Ολυμπιακός αν αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες και δη ο Παπέ Σισέ που θεωρείται ότι είναι ο πιο πιθανός και παράλληλα φαίνεται να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Βεβαίως πρέπει να βρεθεί ενδιαφερόμενος για να πωληθεί. Μέχρι τότε υπομονή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News