Άρης: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Καμάτσο

Eurokinissi

Το κενό στις θέσεις των εξτρέμ που έχει δημιουργηθεί με την αδρανοποίηση του Μαντσίνι προορίζεται να καλύψει ο Ράφαελ Καμάτσο που έχει κερδίσει τη στήριξη του Άλαν Πάρντιου, ενώ ταυτόχρονα αναζητείται και ένας ακόμη winger στο μεταγραφικό πεδίο

Όσο ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπολογιζόταν στο δεξί άκρο της επίθεσης ως βασικός, δεν είχε ανταγωνισμό. Ο Χουάν Ιτούρμπε έχει πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά του λείπει η ουσία, ενώ ο Ράφαελ Καμάτσο έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη των φίλων του Άρη για τις τρομακτικές ευκαιρίες που έχει χάσει μπροστά από την αντίπαλη εστία κι έχουν κοστίσει.

Ωστόσο μέσα από τις προπονήσεις ο Άλαν Πάρντιου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλλο ακραίο, βλέποντας έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει το ένας εναντίον ενός που ψάχνει ο προπονητής του Άρη και φτάνει με ευκολία στην περιοχή του αντιπάλου.

Ο Καμάτσο αναμένεται να πάρει χρόνο από τον τεχνικό του Άρη το προσεχές διάστημα, την ώρα που συνεχίζεται το σκάουτινγκ για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες επιλογές στη διάθεση του Πάρντιου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News