ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Μαρτίνς, τόσα δίνει ο Δικέφαλος

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φάμπιο Μαρτίνς έδειξαν απόσταση στο οικονομικό, η οποία δεν είναι μεν αγεφύρωτη, αλλά είναι τέτοια που δεν καλύπτεται άμεσα

Ο Φάμπιο Μαρτίνς αποτελεί τη βασική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Και κάθε φορά που ένας μεταγραφικός στόχος γίνεται ξεκάθαρος, υπάρχουν δυο μεγάλα θέματα που απασχολούν. Το ένα είναι το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και το άλλο ο χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Όταν μιλάμε για μεταγραφές Ιανουαρίου, ο χρονικός ορίζοντας είναι μια σημαντική παράμετρος και αυτό διότι οι μεταγραφές γίνονται εν μέσω επίσημων αγώνων. Με τον Φάμπιο Μαρτίνς να είναι ανενεργός από τα μέσα Σεπτεμβρίου, η ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι κάτι που θα πάρει περισσότερο χρόνο από την απόκτηση ενός ενεργού ποδοσφαιριστή.

Ο πήχης του Μαρτίνς, η απάντηση του ΠΑΟΚ

Ο Φάμπιο Μαρτίνς αξιώνει ένα συμβόλαιο στο οποίο προβλέπονται ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 900.000 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένος να φτάσει σε αυτό το ποσό, με την πρώτη σκέψη των ασπρόμαυρων να είναι στα 2/3 των απαιτήσεων του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Καλύπτεται αυτή η απόσταση; Ναι, αλλά όχι άμεσα.

Από τη μια πλευρά, ο Φάμπιο Μαρτίνς δεν πείθει ότι έχει στα χέρια του παρόμοια πρόταση που θα τον έκανε να μην ρίχνει τις απαιτήσεις του. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει στον Μαρτίνς ότι εκείνος αποτελεί την πρώτη και κύρια επιλογή. Και κάπου εδώ αρχίζει το γαϊτανάκι….

Το για πόσο καιρό θα έχει διάθεση ο ΠΑΟΚ να περιμένει τον Μαρτίνς και να συζητάει μαζί του είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί. Ίσως κάποια στιγμή να βγει προς τα έξω μιας μορφής «τελεσίγραφο» – «διορίας», αλλά αυτό μοιάζει να αργεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News