Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το τελεσίγραφο της Σταντάρ στον Ράσκιν

Νικολάς Ρασκίν

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις με τον Νίκολας Ράσκιν της Σταντάρ Λιέγης που ενεπλάκη μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό μετά από βελγικά δημοσιεύματα.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις με τον Νίκολας Ράσκιν, έναν παίκτη που «ενεπλάκη» μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό από τα βελγικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Σταντάρ Λιέγης με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης ως το προσεχές καλοκαίρι (2023) του έδωσε ένα τελεσίγραφο.

Είτε θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει για ανανέωση συμβολαίου μαζί της είτε θα τον στείλει στη β’ ομάδα όπως έχει κάνει με την άλλη παρόμοια περίπτωση, τον Σελίμ Αμαλάχ που τα πάει περίφημα στο Μουντιάλ με το Μαρόκο αλλά έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Σταντάρ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Σταντάρ που τόνισε ότι περιμένει καλή πρόταση για άμεση πώληση του Αμαλάχ, μιλάει καθημερινά με τον Ράσκιν ελπίζοντας πως θα έχει θετική απάντηση για ανανέωση του συμβολαίου του. «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη φάση. Μιλάμε κάθε μέρα. Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον Νίκο πριν από δύο μέρες. Φτάνουμε στην τελική απόφαση», δήλωσε σχετικά ο Φεργκάλ Χάρκιν.

«Το θέμα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μακροπρόθεσμα για τον σύλλογο, όχι να ακολουθήσουμε τη… λύση με τον Αμαλάχ. Αν ο Νίκολας δεν θέλει να παίξει άλλο μαζί μας θα πάρουμε την πιο συμφέρουσα απόφαση, πιθανότατα θα δώσουμε τη θέση του στο ρόστερ σε κάποιον νεαρό από την ακαδημία μας προκειμένου να εγκλιματιστεί με την ομάδα για έξι μήνες και να είναι πανέτοιμος το καλοκαίρι», κατέληξε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News