Ολυμπιακός: Γυρίζει από τη Λεμεσό ο Πινακάς

Δημήτρης Πινακάς
eurokinissi

Ο 21χρονος επιθετικός δεν πήρε το χρόνο που έπρεπε στον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Ολυμπιακός τερματίζει τον δανεισμό του στην Κύπρο.

Δεν είναι μόνο ο δανεισμός του Βασίλη Σουρλή που βγήκε εντελώς εκτός αρχικού προγράμματος και πλάνου για τον Ολυμπιακό αλλά και εκείνος του Δημήτρη Πινακά. Ο 21χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού στις 8 Ιουλίου.

Όμως μετά από τέσσερις συμμετοχές στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, τις τρεις ως βασικός (σ.σ.: στις δύο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) και την άλλη ως ολιγόλεπτη αλλαγή, ύστερα ο παίκτης… εξαφανίστηκε. Αρχικά έβλεπε τα ματς από τον πάγκο, ύστερα έμενε συνήθως και εκτός αποστολών.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι δεν έχει κανένα όφελος για τον παίκτη αλλά και για τον Ολυμπιακό να παραμείνει στην Κύπρο και τη συγκεκριμένη ομάδα. Το ζητούμενο ήταν να παίζει και να εξελίσσεται, όχι να μένει στάσιμος ή να κάνει βήματα προς τα πίσω.

Οι ερυθρόλευκοι τερματίζουν άμεσα τον δανεισμό του από τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Πινακάς θα γυρίσει για να παρθεί και στη δική του περίπτωση μια απόφαση.

Νέος δανεισμός αλλού ή θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό β’ και βλέπουμε; Το δεύτερο είναι το πιο πιθανό αλλά ας περιμένουμε…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News