Ολυμπιακός: Στο αεροπλάνο για τον Πειραιά ο Ρόντινεϊ!
Έρχεται ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και να δει από κοντά το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Το ταξίδι προς την Ελλάδα άρχισε για τον Ρόντινεϊ προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναχώρησε από την πατρίδα, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στα social media, μαζί με τον ατζέντη του, Ρικάρντο Σέιντ. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα φέρει εμπειρία και ποιότητα σε μια θέση που δεν έχει πάρει όσα ήθελε ο πρωταθλητής στη μετα-Ομάρ εποχή.
Ο Ρόντινεϊ έχει και την απαιτούμενη διάθεση να προσφέρει αφού έκανε απόλυτα συνειδητοποιημένα αυτή την επιλογή παρότι είχε πολλές και καλές εναλλακτικές, φυσικά και πρόταση ανανέωσης από τη Φλαμένγκο στην οποία αγωνίζονταν ως τώρα με μεγάλη επιτυχία.
Αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση ο Ρόντινεϊ θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» της Αθήνας στις 17.55 και ύστερα θα κατευθυνθεί στο Γ.Καραϊσκάκης για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό στο σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ρόντινεϊ με τον ατζέντη του στο ταξίδι προς Ελλάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
