ΠΑΟΚ: Η «βοήθεια» του Σάστρε στη διαχείριση του Λύρατζη

EUROKNISSSI

Το διάστημα αποθεραπείας του Λευτερη Λύρατζη έχει κρατήσει περισσότερο από όσο αρχικά είχε υπολογιστεί και αυτό έγινε «σκόπιμα» με τη βοήθεια του Γιόαν Σάστρε

Ο Λευτέρης Λύρατζης είχε υποστεί θλάση β’ βαθμού στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, στις 23 Οκτωβρίου και η εκτίμηση για την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους έκανε λόγο για ένα διάστημα μάξιμουμ τεσσάρων εβδομάδων.

Στην περίπτωση του 22χρονου ακραίου μπακ, η διακοπή λόγω του Μουντιάλ ήταν υπέρ του. Ένας επιπλέον παράγοντας την απόφασης να ακολουθεί μια μεγαλύτερης διάρκειας αποθεραπεία, έχει να κάνει τόσο με τα όσα πέρασε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι, με τον τραυματισμό στην προετοιμασία που τον ταλαιπώρησε, όσο και ο Γιόαν Σάστρε.

Η αναφορά στον Ισπανό ακραίο έχει να κάνει με την αγωνιστική του εικόνα στις αναμετρήσεις στις οποίες πήρε τη θέση του Λύρατζη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει την απογοήτευσή του για την εικόνα του Σάστρε απέναντι στη Λέφσκι σε βαθμό που τον είχε οδηγήσει να τον αφήνει εκτός αποστολής. Ο Ισπανός έδωσε τις απαντήσεις του στις αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε μετά τον τραυματισμό του Λύρατζη, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Τα αγωνιστικά δείγματα γραφής του Σάστρε έκαναν τον Λουτσέσκου να μην «κρέμεται» από τον Λύρατζη και να έχει χρόνο να τον περιμένει, χωρίς να πιέζει για την αποθεραπεία του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News