Μουντιάλ 2022: Καταγγελία του Μαρόκου στη FIFA

Φωνές για τη διαιτησία από το Μαρόκο, το οποίο υπέβαλε καταγγελία στη FIFA για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία.

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μαρόκου (FMRF) υπέβαλε καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία μετά την ήττα της στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.

Το Μαρόκο κάνει λόγο για δύο πέναλτι, ένα σε ανατροπή του Σοφιάν Μπουφάλ στο πρώτο ημίχρονο και ένα σε ανατροπή του Σελίμ Αμαλάχ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, η FRMF αναφέρει

«Η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FRMF) διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα Μαρόκου-Γαλλίας που διευθύνει ο κ. Σεζάρ Αρτούρο Ράμος. Για το σκοπό αυτό, η FRMF έστειλε επιστολή στο αρμόδιο όργανο με το οποίο επιστρέφει στις φάσεις όπου η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του Μαρόκου δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι κατά τη γνώμη αρκετών ειδικών διαιτησίας. Η FRMF εξέφρασε επίσης τη μεγάλη της έκπληξη που το σύστημα VAR δεν αντέδρασε σε αυτές τις περιπτώσεις. Το FRMF υπενθυμίζει ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία για να υπερασπιστεί και να διατηρήσει τα δικαιώματα των Εθνικών Ομάδων, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη στη διαιτησία και καταγγέλλοντας αυτές τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της ημιτελικής αναμέτρησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News