Μουντιάλ 2022: Ο Μόντριτς αποκάλυψε ότι συνεχίζει στην Εθνική!
Μουντιάλ 2022: Ο Μόντριτς αποκάλυψε ότι συνεχίζει στην Εθνική, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Nations League.
Οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Λούκα Μόντριτς μετά και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ του Κατάρ θα σταματούσε από την Εθνική ομάδα της Κροατίας στα 37 του χρόνια. Έλα, όμως, που ο πολύπειρος μέσος έχει άλλα σχέδια;
Όπως υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρόκο (2-1), σκοπεύει να συνεχίσει με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Nations League!
«Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κροατία. Το να κερδίσω δύο μετάλλια είναι πολύ σημαντικό, το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος.
Θα παίξω πάντως σίγουρα στο Nations League. Δεν θα έβγαζε νόημα να μην παίξω ενώ βρισκόμαστε ήδη στα ημιτελικά. Θέλω να είμαι εκεί. Μετά ίσως αγωνιστώ στα προκριματικά του Euro 2024, από εκεί και έπειτα θα δείξει», είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος αρχηγός της Κροατίας και άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
