Πελέ: Συνεχάρη τον Μέσι, έστειλε μήνυμα στον «καλό φίλο» Εμπαπέ γιατί «ο Ντιέγκο χαμογελάει»

Ο Πελέ δεν ξέχασε ούτε το Μαρόκο και την απίστευτη πορεία του γιατί «είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει»
Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν εμπόδισαν τον «βασιλιά» Πελέ να συγχαρεί την Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Ο «μάγος της μπάλας», μάλιστα, τόνισε στο μήνυμά του στα social media ότι «ο Ντιέγκο Μαραντόνα σίγουρα θα χαμογελά τώρα»!
Η ανάρτηση του 82χρονου Πελέ μετά τον κορυφαίο τελικό όλων των εποχών στο «Λουσάΐλ Αϊκόνικ» ήταν η ακόλουθη: «Σήμερα, το ποδόσφαιρο είπε ξανά την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως του άξιζε βάσει της πορείας του.
Ο καλός μου φίλος, Κιλιάν Εμπαπέ, σκόραρε τέσσερα γκολ σε τελικό. Είναι δώρο να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα, για το μέλλον του αθλήματος. Και δεν θα μπορούσα να μην συγχαρώ το Μαρόκο για την απίστευτη πορεία του.
Είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
