Ολυμπιακός: Για ποιόν που δεν έβαλε στα Γιάννενα μετάνιωσε ο Μίτσελ

Μίτσελ ΠΑΣ Γιάννινα
eurokinissi

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει αναθεωρήσει για μια συγκεκριμένη επιλογή του στην 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σπανίως ένας προπονητής λέει ανοιχτά ότι μετάνιωσε για επιλογές που έκανε ή που δεν έκανε. Υπάρχει και ο εγωϊσμός στη μέση βλέπετε… Ωστόσο ο Μίτσελ φέρεται να μετάνιωσε πολύ για μια επιλογή που δεν έκανε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι απώλεσαν δύο (ακόμα) υπερπολύτιμους βαθμούς στη Super League.

Δεν το έχει δηλώσει, πιθανώς να μην το κάνει ποτέ. Ωστόσο στο Ρέντη η αίσθηση που υπάρχει από τις κουβέντες του Ισπανού προπονητή είναι ξεκάθαρη. Μετάνιωσε που δεν πόνταρε στην εμπειρία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τον άφησε στον πάγκο επιλέγοντας το νεανικό δίδυμο Ντόη και Ρέτσου.

Λόγω του ζήλου να «βγάλει» το πρότζεκτ Ντόη και φυσικά να καθιερώσει τον Ρέτσο που ακόμα είναι σε καλή ηλικία και έχει χρόνια καλής μπάλας μπροστά του, γύρισε την… πλάτη στην εμπειρία που σε ματς δίχως αύριο είναι απαραίτητη. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω ο Μίτσελ θα έβαζε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο αρχικό σχήμα αντί του Ντόη ή του Ρέτσου.

Το ξανασκέφτεται και για άλλον…

Μάλιστα υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην είναι το μοναδικό για το οποίο μετάνιωσε ο Μίτσελ στα Γιάννενα. Βλέποντας τη φτωχή αμυντική λειτουργία και ειδικά στα πλάγια όπου οι μπακ δεν έπαιρναν βοήθειες από τους (κατά συνθήκη και όχι ουσία) εξτρέμ, ο Ισπανός τεχνικός επαναξιολογεί και την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Γιώργο Μασούρα και με τον Ατρόμητο και με τον ΠΑΣ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News