Ολυμπιακός: Μειώθηκαν οι ποινές για Καραπαπά και Βρέντζο

Καραπαπάς Βρέντζος
eurokinissi

Μειώθηκαν από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ οι αρχικές άδικες ποινές που είχαν επιβληθεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζο για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Δικαιώθηκε μερικώς ο Ολυμπιακός σχετικά με τις αρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί στους Γιάννη Βρέντζο και Κώστα Καραπαπά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε τις ποινές αμφότερων των υψηλόβαθμων στελεχών της πειραϊκής ΠΑΕ. Στον κ.Βρέντζο αρχικά είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες και 15 ημέρες, με την ποινή να «πέφτει» σε 1 μήνα και 15 ημέρες. Αντιστοίχως η αρχική ποινή των 6 μηνών που είχε επιβληθεί στον κ.Καραπαπά, μειώθηκε σε 2 μήνες και 15 ημέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:
Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News