Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν... απαρνιόταν το Κατάρ, το Ντουμπάι και τις ΗΠΑ σε συνέντευξή του 2015

twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει και πιθανότητα θα ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ. Τι έλεγε όμως ο Πορτογάλος σταρ για αυτό το ενδεχόμενο το 2015;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ. Ο 37χρονος Πορτογάλος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έως το 2025 και θα εισπράξει συνολικά 500.000.000 ευρώ.

Έτσι, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media μία παλαιότερη συνέντευξή του όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «The Jonathan Ross Show το 2015», και έλεγε πως δεν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Κατάρ, τις ΗΠΑ ή το Ντουμπάι. Την ίδια ώρα, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνιζε ότι θα προτιμούσε να αποσυρθεί με αξιοπρέπεια και σε ομάδα τοπ επιπέδου, χωρίς ωστόσο να θεωρεί ότι θα ήταν κακό να καταλήξει σε ομάδα του Κατάρ, των ΗΠΑ ή του Ντουμπάι. «Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί», είχε αναφέρει ως απάντηση σε σχετική ερώτηση.

Πάντως, ο αντίκτυπος του Κριστιάνο Ρονάλντο στους Σαουδάραβες είναι τεράστιος, καθώς ο αριθμός των ακολούθων της Αλ Νασρ έχει εκτοξευτεί μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News