Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οριστικό, ανακοινώθηκε ο Κούντε στην Μπουντεσλίγκα
Ο 27χρονος Καμερουνέζος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Μπόχουμ.
Η φανέλα με το Νο28 της Μπόχουμ απέκτησε νέο κάτοχο. Πρόκειται για τον Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος χαφ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη γερμανική ομάδα και έτσι επιστρέφει στη Μπουντεσλίγκα.
Ο 27χρονος Καμερουνέζος παραχωρείται ως δανεικός από τους πρωταθλητές ως το φινάλε της σεζόν και ύστερα υπάρχει οψιόν αγοράς 2 εκατ.ευρώ. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Κούντε το καλοκαίρι του 2021 από τη Μάινζ έναντι 1,8 εκατ.ευρώ.
Ωστόσο ο παίκτης ποτέ δεν βρήκε τον… χώρο που ήθελε αλλά και όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες ποτέ δεν έπεισε ότι αξίζει να είναι βασικός. Κάπως έτσι το τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό ήταν θέμα χρόνου.
Already looks at home in #meinVfL colours! 😎 Pierre Kunde Malong will wear shirt number 2️⃣8️⃣ this season!#WelcomeKunde #meinVfL pic.twitter.com/esWlNNh798
— VfL Bochum 1848 (@VfLBochum1848EN) January 6, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
