Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Μιλάμε με ξένη ομάδα για Κλαϊνχάισλερ», λέει η Όσιγιεκ

ΑΠΕ

Γιατί δεν πήγε στην προετοιμασία της Όσιγιεκ ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ που θέλει ο Παναθηναϊκός. «Μπορεί να μην πάει καθόλου», λέει ο αθλητικός διευθυντής της κροατικής ομάδας.

Η γαστρεντερίτιδα άφησε εκτός προετοιμασίας της Όσιγιεκ τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον θέσει οριστικά εκτός της Κροατικής ομάδας. Αυτό εν ολίγοις προκύπτει ως πιθανότητα και μάλιστα σοβαρή από τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή της Όσιγιεκ, Ίβιτσα Κουλέσεβιτς, ο οποίος μίλησε για το θέμα στην «Glas Slavonije».

Αφού είπε ότι ο 28χρονος Ούγγρος επιθετικός λόγω γαστρεντερίτιδας, δεν πήγε στην Ούμαγκ της Κροατίας όπου προετοιμάζεται η Όσιγιεκ, τόνισε ότι μπορεί να μην πάει και όταν του περάσει η νόσος που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ίβιτσα Κουλέσεβιτς είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λάζλο ακόμα αναρρώνει από γαστρεντερίτιδα και εξαιτίας αυτή δεν ήρθε στην Ούμαγκ κι έτσι του χορηγήθηκε άδεια μέχρι την Τρίτη (10/01). Ωστόσο, υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να μην έρθει καν στην προετοιμασία, επειδή γίνονται διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του σε ξένη ομάδα, οι οποίες είναι αρκετά προχωρημένες.

Είναι γνωστό πως έχουμε κάποιες συγκεκριμένες οικονομικούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κι έτσι το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα λάβουμε χρήματα για την αποχώρηση του Λάζλο (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι) αν επιτευχθεί συμφωνία. Είναι σημαντικό πως η ομάδα που έχει εμφανιστεί ως επιλογή εγκρίνεται και από τον ίδιο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News