Ρούμπεν Σεμέδο: Απαλλάχτηκε με βούλευμα από τις κατηγορίες περί βιασμού

EUROKINISSI

Δεν οδηγείται στο ακροατήριο η καταγγελία βιασμού που έγινε τον Αύγουστο του 2021, όπως έκρινε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απαλλακτικό ήταν το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας όσον αφορά τον Ρούμπεν Σεμέδο σχετικά με τις κατηγορίες περί βιασμού, που  ξεκίνησαν από καταγγελία 17χρονης τον Αύγουστο του 2021.

Εκτιμώντας το αποδεικτικό υλικό, το Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δύο ανήλικες δεν ανέφεραν ότι δεν ήταν ενήλικες.

Η εγκαλούσα είχε πράγματι σεξουαλική επαφή με τον δεύτερο κατηγορούμενο κατόπιν συναίνεσή της και δεν προέκυψε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σωματική βία.

Η παθούσα, όταν ρωτήθηκε από τον πραγματογνώμονα ψυχολόγο αστυνομικό, εάν είχε συμβεί κάτι πριν μεταβούν στο σπίτι του  Σεμέδο, απάντησε τα εξής: «Τίποτα. Χορεύαμε, πίναμε, περνάγαμε μια χαρά και εγώ και η φίλη μου. Ούτε με έκανε κάποιος να νιώσω άβολα ή φοβήθηκα».

Στο βούλευμα επισημαίνεται επίσης ότι η παθούσα δεν ανέφερε ποτέ ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε συνουσία με την άσκηση σωματικής βίας  Ο ισχυρισμός της ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την έκθεση τοξικολογικής εξέτασης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News