ΠΑΟΚ: Θύμα ληστείας ο Νάρεϊ πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

EUROKINISSI
Θύμα ληστών έπεσε ο Κάλεντ Νάρεϊ, που εισέβαλαν και του απέσπασαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από την οικεία του, ευτυχώς χωρίς να βρίσκεται ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένεια του σε αυτήν.
Άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του Κάλεντ Νάρεϊ, το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (Τετάρτη 18/1).
Ευτυχώς εκτός από τον Γερμανό μεσοεπιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά», ούτε η οικογένειά του ήταν στην οικεία του. Ο ίδιος ενημερώθηκε από τους γείτονές του και με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.
Οι ληστές πρόλαβαν να αποσπάσουν αντικείμενα μεγάλης αξίας πριν τραπούν σε φυγή. Κι όλα αυτά, λίγους μήνες μετά την παρόμοια περιπέτεια που είχε ο συμπαίκτης του στους Θεσσαλονικείς, Στέφαν Σβαμπ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
