Παρασκήνιο: Δυναμική είσοδος νέου γραφείου ατζέντηδων με τον αδερφό του Καπίνο και πρώην σκάουτ της ΑΕΚ

Twitter

Πίσω από τη μεταγραφή του Χερόνιμο Μπορταγκαράι στον ΠΑΣ Γιάννινα κρύβεται η πολύ δυναμική εμφάνιση ενός νέου και φιλόδοξου γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών.

  • Μπορεί η απόκτηση  του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό να μονοπωλεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες, υπήρχαν και άλλες σημαντικές κινήσεις στο παζάρι, με ιδιαίτερα σημαντικές προεκτάσεις.
  • Μια από αυτές είναι η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα που ακούει στο όνομα Χερόνιμο Μπορταγκαράι. Στα 22 του, αφίχθη στην Ελλάδα μετά από γεμάτη σεζόν την Ουρουγουάη με τη φανέλα της Ντανούμπιο, η οποία είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα Clausura της χώρας, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση. Πρόκειται για μια μεταγραφή που μπορεί να μη σήκωσε πολύ θόρυβο, αλλά μην εκπλαγείτε αν μας απασχολήσει σύντομα…
  • Ποιος βρίσκεται πίσω από την άφιξη του Ουρουγουανού στόπερ; Η συγκεκριμένη μεταγραφή φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του King Agency. Ενός νέου γραφείου εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών το οποίο ανήκει στον Κώστα Καπίνο, αδερφό του διεθνούς γκολκίπερ Στέφανου ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία, με τη φανέλα της Μίεντζ Λέγκνιτσα. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του ατζέντη Καπίνο στη Super League, στην οποία θέλει να εδραιωθεί.
  • Παρότι νέος σε ηλικία, δραστηριοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου ως ατζέντης, έχοντας συνεργαστεί με τον διακεκριμένο μάνατζερ Βασίλη Τοπίδη. Στο πλάι του βρίσκεται ως συνεργάτης ο Χρήστος Παπαγεωργίου, άλλοτε scout της ΑΕΚ υπό την καθοδήγηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ενεργός στην Ένωση το καλοκαίρι του 2017, όταν «χτίστηκε» η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν.
  • Πρόκειται για ένα ανερχόμενο γραφείο που δουλεύει πολύ μεθοδικά, έχοντας γνώση της αγοράς και των διαπραγματεύσεων, με στόχο να διαπρέψει εντός και εκτός Ελλάδος με πολύ πιο ευρωπαϊκές δράσεις και στοχευμένη δουλειά ως προς την επιλογή των παικτών που αποφασίζει να εκπροσωπήσει.
  • Η ικανότητα σωστής αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών, η γνώση της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς, το δίκτυο που ήδη έχει δημιουργήσει με ατζέντηδες σε όλο τον κόσμο και η εν γένει μεθοδικότητα στον τρόπο λειτουργίας με επαγγελματισμό και μακρόπνοο πλάνο, αποτελούν τις βάσεις για την ταχεία ανέλιξη του εν λόγω γραφείου, το οποίο αναπτύχθηκε για να αλλάξει τα καθιερωμένα στην Ελλάδα.
  • Κρατήστε τα στοιχεία, γιατί το συγκεκριμένο γραφείο θα μας απασχολήσει σίγουρα και τους επόμενους μήνες…

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News