Ολυμπιακός: Ο επόμενος στον οποίο ο Μίτσελ σκέφτεται να δώσει ρεπό

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που έχει παίξει περισσότερο ως τώρα δεν είναι ο Εμβιλά ούτε ο Ρέαμπτσιουκ.
Ροτέισον αλλά με… μέτρο, μερικό αναγκαστικό λόγω τραυματισμών και μερικό κατ’ επιλογή, έκανε ο Μίτσελ στην προημιτελική ρεβάνς κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη.
Ροτέισον αλλά με μέτρο ετοιμάζεται να κάνει και τώρα ο Ισπανός τεχνικός εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ στο Γ.Καραϊσκάκης για τη Super League.
Ο Ινμπόμ πήρε ανάσες στο ματς κυπέλλου και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα γιατί παίζει διαρκώς. Ωστόσο υπάρχει παίκτης που παίζει επίσης διαρκώς και έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ξεκούραση. Και δεν μιλάμε, μόνο, για τον Εμβιλά.
Παραπάνω χρόνο φέτος, έστω και λίγο, έχει άλλος παίκτης και ούτε ο Ρέαμπτσιουκ είναι. Κατά τι περισσότερο συνολικά έχει αγωνιστεί ο Πεπ Μπιέλ και από τον Γάλλο και από τον Μολδαβό. Ο Ισπανός, που ήταν βασικός στο Κλ.Βικελίδης, έχει 2.568 λεπτά ως τώρα συνολικά. Και είναι τόσα πολλά γιατί έχει αγωνιστεί στην αρχή της σεζόν και με την προηγούμενη ομάδα του, την Κοπεγχάγη.
Στα 2.461 είναι ο Ρέαμπτσιουκ και στα 2.436 ο Εμβιλά. Θεωρείται λοιπόν αρκετά πιθανό ο Μπιέλ να είναι εκτός 11άδας στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Κυριακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
