Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο έφυγε ξαφνικά ο Χεσέ από την Τουρκία

Χεσέ Ροντρίγκες

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ, Χεσέ Ροντρίγκες, που φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα του Μίτσελ για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αποχώρησε ξαφνικά από την Ανκαραγκουτσού γιατί δε γινόταν αλλιώς.

Ο Χεσέ Ροντρίγκες, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σε Τουρκία (κυρίως εκεί) και Ισπανία, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίτσελ που τον γνωρίζει καλά αφού ο παίκτης είναι «παιδί» της Ρεάλ Μαδρίτης κι ας μην συνεργάστηκαν στο παρελθόν, φέρεται να του τηλεφώνησε για να του εκφράσει την επιθυμία για συνεργασία στον Πειραιά.

Ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος εδώ και αρκετές ημέρες από την τουρκική, Ανκαραγκουτσού, στην οποία είχε μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι και είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1. Γιατί άραγε αποχώρησε, έτσι ξαφνικά και πρόωρα, ο 29χρονος Ισπανός από την τουρκική ομάδα;

Υπήρχαν δύο λόγοι. Ο ένας αγωνιστικός, ο άλλος που ήταν πιο σοβαρός, εξωαγωνιστικός. Εξηγήθηκαν και οι δύο και από τον Χεσέ αλλά και κυρίως από τη γυναίκα του, Άουρα Ρουίθ. Ο γιος τους έχει ένα θέμα υγείας και χρειάζεται συγκεκριμένες θεραπείες οι οποίες, σύμφωνα με την Ρουίθ, δεν ήταν όσο εύκολες και διαθέσιμες έπρεπε στην Τουρκία.

Η εξήγηση της γυναίκας του

«Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να ζω σε μια χώρα όπου δεν μιλάει κανείς τη γλώσσα μου, όπου ο γιος μας δεν έχω τις θεραπείες του και δεν είναι σε σχολείο. Δεν βλέπω το μέλλον μου εδώ. Δεν έχω δύναμη, καμία επιθυμία ή οτιδήποτε άλλο», είχε εξομολογηθεί λίγο πριν από την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του Χεσέ.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό λόγο, παρότι τα στατιστικά του δεν ήταν καθόλου άσχημα (5 γκολ, 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές, όχι όλες ως βασικός) στην Τουρκία, ο προπονητής του δεν έδειξε να τον εμπιστεύεται για βασικό και τον είχε διαρκώς σε… σκοτσέζικο ντους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News