Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Η Κόνιασπορ θέλει τον Μπουχαλάκη»

Ανδρέας Μπουχαλάκης
eurokinissi

Τι γράφτηκε (27/1) στην Τουρκία σχετικά με τον Έλληνα χαφ του Ολυμπιακού και την τουρκική Κόνιασπορ.

Η φετινή σεζόν δε μοιάζει με τις αμέσως προηγούμενες για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που αποτελούσε βασικότατο μέλος του Ολυμπιακού στην 4ετία του Πέδρο Μαρτίνς. Με τη φυγή του Πορτογάλου ο υψηλόσωμος μέσος έμεινε σε β’ πλάνο τόσο από τον Κάρλος Κορμπεράν όσο και από τον Μίτσελ που τον γνώριζε και από την πρώτη του θητεία στο μεγάλο λιμάνι.

Το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά μοιάζει βέβαιο ότι δεν θα ήθελε να έχει και μια δεύτερη ανάλογη σεζόν του χρόνου που θα βαδίζει στο τελευταίο έτος της τρέχουσας συμφωνίας του. Ούτε ο Ολυμπιακός βεβαίως θα ήθελε να τον δει να αποχωρεί ελεύθερος και δίχως να καρπωθεί ευρώ.

Τι γράφεται, η λογική εξέλιξη και η ανατροπή

Γι’ αυτό και ήδη λέγονται και γράφονται πολλά αναφορικά με το μέλλον του. Μια πιθανή πώληση δείχνει λογική εξέλιξη αλλά, ειδικά με τον συγκεκριμένο παίκτη, έχουν γίνει ουκ ολίγες ανατροπές. Ποιός περίμενε εξάλλου ότι θα γίνει βασικότατος επί Πέδρο Μαρτίνς σε μια πολύ καλή 4ετία για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού;

Όπως και να ‘χει, την Παρασκευή (27/1) γράφτηκε στην Τουρκία ότι η Κόνιασπορ τον έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία, πέρυσι, είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν.

Δείτε το τιτίβισμα για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και την Κόνιασπορ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News