ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παίκτης της Γκιρεσούνσπορ ο Σανκαρέ

Πλήρης συμφωνία επήλθε μεταξύ του 31χρονου Σενεγαλέζου και της τουρκικής ομάδας για διετές συμβόλαιο με αποτέλεσμα να μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την μεταγραφή του στην νεοφώτιστη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Γιουνούς Σανκαρέ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Γκιρεσούνσπορ για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας.

Ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί ένα ποσό ύψους 350-400 χιλ. ευρώ και ταυτόχρονα θα απαλλαχθεί από έναν παίκτη, που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή.

Απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην νεοφώτιστη τουρκική ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος είχε μεταβεί στην Τουρκία από την Πέμπτη (05/08) με την άδεια του Παναθηναϊκού για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Οι δικές μας πληροφορίες επιβεβαιώνουν την συμφωνία του παίκτη με την τουρκική ομάδα και αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα ιατρικά τεστ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο, υπάρχει η ειδοποιός διαφορά πως ο παίκτης θα μεταγραφεί ως ελεύθερος και η ομάδα δεν θα πάρει κάποιο αντίτιμο, παρά θα γλιτώσει τον φετινό χρόνο του συμβολαίου του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News