Ντάνι Άλβες: «Βροχή» από υβριστικά μηνύματα στη σύζυγό του, που τον έχει διαγράψει

instagram/Dani Alves

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ, δημοσίευσε την «επίθεση» που δέχεται μέσω social media, λαμβάνοντας σκληρά μηνύματα με αφορμή τη φυλάκισή του με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού μιας 23ης σε κλαμπ της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου του 2022 και η σύζυγός του Τζοάνα Σανθ ζει το δικό της δράμα.

Το πανέμορφο μοντέλο, ενώ τον στήριζε αρχικά ισχυριζόμενη ότι γνωρίζει πολύ καλά τον σύντροφό της, όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που συνάδουν με τις κατηγορίες του φερόμενου θύματος και «καίουν» τον Βραζιλιάνο άσο, διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram.

Την Παρασκευή, η Σανθ, που διανύει τη χειρότερη φάση της ζωής της καθώς στις 17 Ιανουαρίου έχασε τη μητέρα της και λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη ο Άλβες, ανήρτησε μέσω stories, υβριστικά μηνύματα που δέχεται, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, όπου την κατηγορούν ότι η ίδια πλησίασε τον σταρ του ποδοσφαίρου για τα χρήματά του και ότι κάλυπτε ένα βιαστή. Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης της έγραψε ειρωνικά ότι «εάν ήταν στη θέση της θα αυτοκτονούσε για να μην υποφέρει» και άλλος ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

instagram/joana sanz

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Άλβες, Κριστόμπαλ Μαρτέλ, δήλωσε ότι ο πελάτης του έδωσε ψευδείς καταθέσεις και έπεσε σε αντιφάσεις για το συμβάν, φοβούμενος μήπως ανακαλύψει η σύζυγός του την απιστία του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News