ΑΕΚ: Ενισχυμένη με Ελίασον και Λιβάι Γκαρσία περιμένει τον Άρη

Eurokinissi
Ενισχυμένη με τον Νίκλας Ελίασον που επιστρέφει μετά από σχεδόν τρεις μήνες και τον Λιβάι Γκαρσία, η ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (29/1, 19.30)
Με… ενισχύσεις ετοιμάζεται η ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά» (29/1, 19.30).
Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει πλέον και τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για πρώτη φορά μετά τις 6 Νοέμβρη, όταν και υπέστη κάταγμα περόνης στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι ετοιμοπόλεμος, ωστόσο μένει να φανεί εάν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία.
Από ‘κει και πέρα, για τους «κιτρινόμαυρους» επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ εκτός έμειναν οι Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι.
Αναλυτικά οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
