Χρήστος Τζόλης: Διακόπηκε ο δανεισμός στην Τβέντε και επιστρέφει στη Νόριτς

Twitter
Η Νόριτς άλλαξε προπονητή, ο νέος θέλει να δώσει ευκαιρία στον Χρήστο Τζόλη, με αποτέλεσμα να επιστρέφει από την Τβέντε, με άμεση διακοπή του δανεισμού του.
Ολοκληρώθηκε πρόωρα ο δανεισμός του Χρήστου Τζόλη στην Τβέντε και επιστρέφει στη Νόριτς για να πάρει μία ακόμη ευκαιρία. Ο αγγλικός σύλλογος άλλαξε προπονητή, ο νέος (Ντέιβιντ Βάγκνερ), τον πιστεύει και θέλει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία, με τη διοίκηση να μην του χαλάει το χατίρι.
Φρόντισαν να διακοπεί ο δανεισμός από τον ολλανδικό σύλλογο, με τον 21χρονο παίκτη να έχει φτάσει τις 15 συμμετοχές και τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα, και να του ανοίξουν εκ νέου την πόρτα για μια δεύτερη θητεία στη Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
