Αγραφιώτης: «Είστε υπάλληλοι του Μελισσανίδη, έρχονται μηνύσεις» - Όσα έγιναν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

EUROKINISSI

Ευθείες βολές κατά των Τάκη Μπαλτάκου, Ιάκωβου Φιλιππούση, Στιβ Μπένετ και Σταύρου Μάνταλου εξαπέλυσε στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης.

Ευθείες βολές σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, του εκτελεστικού γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση, αλλά και των Στιβ Μπένετ, Σταύρου Μάνταλου από την ΚΕΔ, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης στη διάρκεια συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής. Την αφορμή αποτέλεσε η δήλωση Μπαλτάκου στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας σχετικά με την ενημέρωση που είχε από την ΚΕΔ, για την επίμαχη φάση ανάμεσα σε Αθανασιάδη και Φαμπιάνο, στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Άρη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης μεταφέροντας τη θέση, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο για μία ακόμη αμφισβητούμενη πέρα για πέρα διαιτητική απόφαση, τα είπε.. χύμα και ο διάλογος που ακολουθεί είναι ενδεικτικός:

Αγραφιώτης: «Αφού ο κύριος Μπένετ και ο κύριος Μάνταλος θέλουν να ξεπλύνουν την ΑΕΚ, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους, όχι να μπαίνετε εσείς στη μέση. Ο κύριος Μαρινάκης σας είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι θα μπουν εισαγγελείς για όλα τα θέματα. Αφήστε να τα πουν οι ίδιοι αυτά που σας είπαν, να εκτεθούν σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως εκτός του Φιλιππούση, ο οποίος είναι κανονικός υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη, είστε και εσείς.

Αποδείχθηκε αυτό και όταν η UEFA ανακοίνωσε την ανάληψη του τελικού του Super Cup από το Καραϊσκάκη. Όταν έμαθε πρώτα ο Μελισσανίδης την απόφαση αυτή και μετά εσείς ως πρόεδρος. Θέση του κ. Μαρινάκη είναι πως θα σας μηνύσουμε για ό,τι κάνατε για τον τελικό του Conference, όπως θα σας μηνύουμε και για οτιδήποτε άλλο από εδώ και πέρα. Ψάχναμε τον κ. Μπένετ να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, που είναι; Κρύβεται;».

Μπαλτάκος: «Για να γίνει μία διοργάνωση σε μία χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει η Ομοσπονδία. Εμένα με πήραν τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και με ρώτησαν και είπα φυσικά και συμφωνώ να γίνει η διοργάνωση».

Φιλιππούσης: «κ. Αγραφιώτη αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη να τα καταθέσετε στα δικαστήρια. Να προσέχετε τι λέτε γιατί προκαλείτε».

Αγραφιώτης: «Εσύ μη μιλάς. Υπάρχει Επιτροπή Δεοντολογίας και δικαστήρια και θα τα πούμε όλα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News