Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κοινή απαίτηση προς την ΕΠΟ για Elite διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας

Eurokinissi

Ρέφερι που να ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA κι όχι από τον… σωρό όπως συμβαίνει τελευταία, απαίτησαν από κοινού οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Την απαίτηση για Elite διαιτητή στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας μετέφεραν στη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Στην αρχική τοποθέτηση επί του θέματος που έκανε αρχικά ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Τάκης Αγραφιώτης, συμφώνησε και ο ομόλογός του στον ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, η έκβαση των οποίων παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μάχης του πρωταθλήματος, θα πρέπει να σφυρίζουν διαιτητές που ανήκουν στην τοπ κατηγορία της UEFA και όχι κάποιοι… απίθανοι ξένοι ρέφερι που έρχονται τελευταία στα μέρη μας από τον Στιβ Μπένετ και τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ.

«Δεν γίνεται σε τόσο μεγάλα παιχνίδια να σφυρίζουν οι… απίθανοι διαιτητές που φέρνετε τους τελευταίους μήνες», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Απομένει να δούμε ποια θα είναι αυτή τη φορά η απόφαση από τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας, για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής (5/2, 20.30) στην Τούμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News