Άρης: Ένας χρόνος ακριβώς μετά τη δολοφονία - «Άλκη Ζωντανός για Πάντα Αρειανός»

Η οικογένεια του Άρη, ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ, αλλά η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη” ακριβώς έναν χρόνο μετά το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη, αποτίουν φόρο τιμής και δεν ξεχνούν, απαιτώντας δικαιοσύνη.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη θλιβερή επέτειο. Η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη” σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπανίκο, τον δημιουργό του πανό του Παναιτωλικού με τον Τίτορμο να κρατάει στην αγκαλιά του τον Άλκη, επέστρεψαν με μια νέα συγκλονιστική δημιουργία.

Τον Θεό του Πολέμου Άρη να ανοίγει την αγκαλιά του για να κρατήσει το άψυχο σώμα του Άλκη με το κιτρινόμαυρο κασκόλ.

«Δεν υπάρχουν περισσότερα λόγια για αναλύσεις… Νιώστε τα συναισθήματα σας, μοιραστείτε τα με τους κοντινούς σας ανθρώπους και κάντε μια ευχή για τους γονείς του Άλκη να συνεχίσουν να είναι δυνατοί στη μάχη για δικαιοσύνη και μια προσευχή για τον Άλκη, που συνεχίζει να είναι μαζί μας, καθώς γίνεται Σύμβολο Αλλαγής… Άλκη Ζωντανός για Πάντα Αρειανός», γράφουν οι άνθρωποι της Δομής.

Justice for Alkis

Η ΠΑΕ Άρης, η ΚΑΕ Άρης και ο Ερασιτέχνης Άρης, ζητούν δικαιοσύνη για τον Άλκη, με ένα ποστάρισμα που επίσης έγινε στις 00:19, την ώρα που Άλκης Καμπανός ξεψυχούσε στα σκαλοπάτια της οδού Γαζή, ένα στενό πάνω από το γήπεδο του Άρη.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News