ΑΕΚ: Το «καυτό» καλοκαίρι που έρχεται!

Eurokinissi

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και στην «Ένωση» θα έρθουν προτάσεις. Διαβάστε στην SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Για τον Ιανουάριο, η ιστορία έμεινε στις κρούσεις και στο φιλολογικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, πέραν αυτού, καμία ομάδα απ’ όσες ασχολήθηκαν με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν είχε τη δυνατότητα ή την επιθυμία να προσεγγίσει τις απαιτήσεις που η «Ενωση» θα προέβαλλε προκειμένου να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την παραχώρηση κάποιων εκ των κορυφαίων παικτών της.

Βέβαια, το καλοκαίρι, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, ειδικά εφόσον η ομάδα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν με τη φόρα που έχει πάρει. Στην παρούσα φάση, δεν υπήρχε ούτως ή άλλως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που να ήθελε να φύγει, αφήνοντας στη μέση τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση τίτλων.

Όλοι τους νιώθουν καλά, είναι μέλη ενός συνόλου που διαρκώς προοδεύει και το οποίο έχει πολύ καλές πιθανότητες για να φτάσει σε τίτλους, άσχετα με το αν θα τα καταφέρει ή όχι στο τέλος. Ουδείς, ωστόσο, επιθυμεί να αποκοπεί απ’ αυτή την προσπάθεια όταν ξέρει ότι το καλοκαίρι είναι κοντά κι οι διαπραγματεύσεις θα μπορούν να γίνουν με περισσότερη ευχέρεια κι ασφαλώς με πιο καθαρό μυαλό για όλους.

Αυτή την περίοδο, στο στόχαστρο ξένων συλλόγων είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Λάζαρος Ρότα, Νταμιάν Σιμάνσκι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Παρακολουθούνται στενά από ομάδες του εξωτερικού, καθώς πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως για να παραχωρηθούν, ειδικά αν η ΑΕΚ έχει κατακτήσει και κάποιον τίτλο με εκείνους πρωταγωνιστές, θα απαιτηθούν πολύ υψηλά ποσά.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι για τον Γκαρσία δεν θα γίνει κουβέντα για ποσό μικρότερο των 15 εκατ. ευρώ, ενώ στα 9-10 εκατ. ορίζεται η τιμή για τον Γκατσίνοβιτς. Ασφαλώς, η «Ενωση» δεν θα κόψει τον δρόμο σε παίκτες της ομάδας που θα θελήσουν να πάνε σε πιο καλά πρωταθλήματα, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και να τους παραχωρήσει με τους δικούς της όρους.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News