Άλκης Καμπανός: Συγκλονιστική εκδήλωση στη Ζάκυνθο - Τα παιδιά γύρισαν την πλάτη τους στη βία

Συγκλονιστική ήταν η εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κάμπου στη Ζάκυνθο, με τα παιδιά ντυμένα στα χρώματα των ομάδων τους να γυρίζουν την πλάτη στη βία στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουν αυτά τα συναισθήματα… Συγκλονιστική ήταν η εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κάμπου στη Ζάκυνθο, με τα παιδιά ντυμένα στα χρώματα των ομάδων τους να γυρίζουν την πλάτη στη βία στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Με μια ωραία συμβολική και συγκινητική κίνηση από τον Διευθυντή, τους δασκάλους, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και τους μικρούς μαθητές, το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου είπε το δικό τους “Όχι στη βία” και έστειλαν βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα ένα παιδί φορούσε τη φανέλα του Άρη με το όνομα, Άλκης, καθώς σήμερα 01/02/2023 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Άλκη Καμπανού από οπαδική βία. Επίσης τα υπόλοιπα παιδιά είχαν γυρισμένη την πλάτη τους φορώντας φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Το παιδί φορώντας τη φανέλα του Άρη εκφώνησε ένα μικρό μήνυμα και μετά όλα μαζί τα παιδιά φώναξαν «Γυρίζουμε την πλάτη στη βία. Άλκης Καμπανός παρών».

Δείτε το βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα:

ΠΗΓΗ: www.imerazante.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News