Ντάνι Άλβες: Η Πούμας απαιτεί αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων και τον απειλεί με την FIFA

ΑΠΕ

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ντάνι Άλβες, αφού μετά τη φυλάκισή του με την κατηγορία του βιασμού, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την πρώην ομάδα του.

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η απόκτηση του Ντάνι Άλβες ανακοινώθηκε εν μέσω ενθουσιασμού από την Πούμας με ένα βίντεο με τη μασκότ της ομάδας να τον περιμένει για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μεξικού.

Λίγους μήνες μετά, ήρθε το άδοξο τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, όταν ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του, μόλις ο Βραζιλιάνος σταρ της μπάλας συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 2 της Βαρκελώνης  με την κατηγορία του βιασμού μιας 23ης σε κλαμπ της καταλανικής πόλης το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου του 2022. Σύμφωνα με Μέσα της παρτίδας του, ο δικηγόρος του έχει λάβει ένα e-mail από την Πούμας, στις 20 Ιανουαρίου 2023, η οποία διεκδικεί αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει, ενώ παράλληλα καθιστά σαφές πως εάν ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα δεν φανεί συνεπής, θα φτάσει έως την FIFA!

«Για πολύ σοβαρές παραβάσεις από τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στην 14η και 15η ρήτρα του συμβολαίου, ο παίκτης υποχρεούται  να επιστρέψει στον σύλλογο την καταβολή της αποζημίωσης που προβλέπεται στη 15η ρήτρα του συμβολαίου, το ποσό 5 εκατομμυρίων  δολαρίων καθαρά, δηλαδή χωρίς φόρους ή παρακρατήσεις», αναφέρει στην επιστολή της η ομάδα του Μεξικού, στην οποία είχε πρόσβαση το «UOL Sporte».

Παράλληλα, δημοσιεύει ένα ακόμα μέρος της επιστολής στο οποίο τονίζεται ότι: «Η Πούμας διατηρεί το δικαίωμα να δρομολογήσει κάθε μία από τις ενέργειες ενώπιον της FIFA ή/και οποιαδήποτε άλλης σχετικής και αρμόδιας δικαιοδοσίας, για να διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία συμφωνήθηκε μέσω των όρων του συμβολαίου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News