Λιονέλ Μέσι: Ούτε τον Μαραντόνα, ούτε τη γιαγιά του - Γι' αυτό κοίταξε στον ουρανό στον τελικό του Μουντιάλ

EUROKINISSI

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε εάν όντως υπήρξε η ιστορική επίκληση στον… Θεό Μαραντόνα στο τελευταίο πέναλτι στον τελικό με τη Γαλλία, πριν ο Μοντιέλ βρει δίχτυα και η Αργεντινή κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Η εικόνα του Λιονέλ Μέσι να κοιτάζει στον ουρανό πριν την εκτέλεση του καθοριστικού πέναλτι από τον Μοντιέλ, που χάρισε στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ήταν μία από -τις πολλές- χαρακτηριστικές του απερχόμενου Μουντιάλ.

Είναι η στιγμή που ο «Λίο» και τα άλλα παιδιά του Λιονέλ Σκαλόνι ετοιμάζονται να αγγίξουν το τρόπαιο. Τους χωρίζει μόνο ένα εύστοχο πέναλτι. Αυτό που ο Γκονσάλο Μοντιέλ ετοιμάζεται να εκτελέσει.

Πολλοί έσπευσαν να διαβάσουν τα χείλη του εκείνη την ώρα και να αποδώσουν τα λόγια του ως μία επίκληση στον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα. «Πάμε Ντιέγκο, από τον ουρανό», φαίνεται να λέει.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μέσι κατέρριψε αυτό το μύθο, λέγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Olé» στο Παρίσι, τι πραγματικά ευχήθηκε.

«Πολλοί είπαν για τον Ντιέγκο ή τη γιαγιά μου, αλλά ζητούσα από τον Θεό να σκοράρει o Moντιέλ το πέναλτι και να τελειώσουν όλα», ανέφερε ο Αργεντινός σταρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News