Παρασκήνιο: Τι συμφώνησαν Γκαγκάτσης - Μπαλτάκος στη συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη;

EUROKINISSI

Μια συνάντηση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Μάκη Γκαγκάτση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή των Χριστουγέννων που μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ…

  • ΄Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ημερών, ο Τάκης Μπαλτάκος ανηφόρισε για πολλοστή φορά στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, την πόλη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
  • Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη η βόλτα του στο Λευκό Πύργο ήταν γεμάτη ουσία, και δεν πραγματοποιήθηκε για τουριστικούς λόγους.
  • Όπως είχαν αποκαλύψει δημοσιεύματα ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με τον Μάκη Γκαγκάτση, τον άνθρωπο που κινεί όλα τα παρασκηνιακά νήματα του ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γουδή και όχι μόνο.
  • Αντικείμενο της συνάντησης των δύο ανδρών ήταν η ολομέτωπη επίθεση που είχε ξεκινήσει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στον τυπικά «προϊστάμενό» του και ο ανοιχτός πόλεμος του εκτελεστικού γραμματέα της Ομοσπονδίας στον πρόεδρο.
  • Από εκείνη τη συνάντησή και μετά, ο ΠΑΟΚ εξελίχτηκε στον ισχυρότερο σύμμαχο του Μπαλτάκου στη ρήξη με τον Φιλιππούση. Τα Μέσα ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη μεταμορφώθηκαν ξαφνικά στο πιο δυνατό επικοινωνιακό εργαλείο του προέδρου. Το SDNA άρχισε να… πυροβολεί μαζικά τον Φιλιππούση με διαδοχικά άρθρα. Ξαφνικά, μόλις τρεις μέρες μετά τη συνάντηση Μπαλτάκου – Γκαγκάτση, η ιστοσελίδα συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη δημοσιεύει άρθρο – κόλαφο κατά του εκτελεστικού διευθυντή.

 

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας SDNA κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση, στις 27 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες μετά την είδηση για συνάντηση Μπαλτάκου – Γκαγκάτση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

  • Η… επικοινωνιακή πριμοδότηση του Τάκη Μπαλτάκου, όμως, δεν σταματά εδώ. Στις 23 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται καλεσμένος στο OPEN, στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, του δημοσιογράφου δηλαδή που αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης τον ορισμό του διαιτητή Κρούζλιακ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στην Τούμπα… τέσσερις ώρες πριν την επίσημη ενημέρωση της ΚΕΔ!

  • Ενός διαιτητή που, εντελώς συμπτωματικά, αποτελεί κόκκινο πανί για τον Ολυμπιακό μετά την περίφημη διαιτησία του στο Κίεβο και φυσικά διαφημίζει τον εαυτό του ως «παιδί του Λούμπος Μίχελ» του επί σειρά ετών πιο στενού συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Ειλικρινά τώρα, όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, πως είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι όλα τα παραπάνω γεγονότα είναι τυχαία και ότι απλά δεν γινόμαστε μάρτυρες μιας… ανταλλαγής υποστήριξης που συμφωνήθηκε μια ωραία παραμονή Χριστουγέννων σε ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με υπέροχη θέα;
  • Αλήθεια τι συμφώνησαν Γκαγκάτσης και Μπαλτάκος ή απλά περιορίστηκαν στο να… τραγουδήσουν τα κάλαντα ο ένας στον άλλον;

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News