Ολυμπιακός - Καραπαπάς: Τραγικές μέρες, λάθος του Μπένετ, δικός μας ο τίτλος

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Για την επιλογή διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην ΕΡΤ3 ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς που έδειξε σίγουρος ότι οι Πειραιώτες μπορούν τον τίτλο.

Για όλα όσα έχουν συμβεί μετά τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και γενικώς για την τραγική κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς στην ΕΡΤ3.

Όπως είπε η τάξη του ντέρμπι έχει ήδη διασαλευτεί με την επιλογή του αρχιδιαιτητή, Μπένετ, να επιλέξει διαιτητή κάποιον που αναδείχθηκε από πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι υπάρχει πίστη πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού τα πόδια των άλλων άρχισαν να τρέμουν.

Τις εξελίξεις των ημερών: «Οι μέρες που ζούμε είναι τραγικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξει αυτό. Γιατί δε θέλουμε να ερχόμαστε σε Γενικές Συνελεύσεις ανούσιες που δεν προσφέρουνε τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τις αντιδράσεις για τον ορισμό του διαιτητή: «Είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι. Του οποίου η τάξη έχει διασαλευτεί με την επιλογή του διαιτητή. Νομίζω έγινε λάθος: είχαμε ζητήσει ένα διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα. Ο κύριος Μπένετ είπε δεν μπορεί να βρει τέτοιον διαιτητή ή δεν θέλει. Όπως και να έχει ζητήσαμε έναν διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα και ήρθε ένας από τη Σλοβακία, από τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία ή ό,τι περισσεύει από την Ευρώπη.

Εγώ για τον Ολυμπιακό μπορώ να μιλάω. Εμείς θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όσους βαθμούς και αν είμαστε πίσω. Άλλοι είναι μπροστά και τρέμουν τα πόδια τους. Ανέβηκαν οι τόνοι γιατί όταν γίνεται ένα παιχνίδι τόσο σοβαρό φέρνεις ένα διαιτητή από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία για να μη μπορεί να πει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να φέρεις έναν Σλοβάκο, όταν αυτός που τον ανέδειξε ήταν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Εγώ δε το λέω για τον ΠΑΟΚ όμως ο Μπένετ θα έπρεπε να το σκεφτεί. Είναι η δουλειά του».

Για την πιθανότητα διεξαγωγής τελικού κυπέλλου σε ευρωπαϊκή χώρα: «Πρέπει να δούμε σε ποια χώρα με ποιες συνθήκες. Ακούω πράγματα που εγώ που ξέρω καλύτερα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από αυτούς που είναι στην ΕΠΟ, μου φαίνονται κωμικά. Στη Γερμανία δεν επιτρέπεται να γίνει φιλικό μεταξύ ελληνικών ομάδων: δεν το επιτρέπει η αστυνομία. Θα επιτρέψει τελικό με 60 χιλιάδες κόσμο;».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News