Ατρόμητος - ΑΕΚ: Τραγέλαφος στο Περιστέρι, η ΑΕΚ πάει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά... για το ύψος των δοκαριών!

Δεν ξανάγινε ποτέ στην Ελλάδα τέτοια ματαίωση αγώνα! Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραπονέθηκαν ότι ήταν πιο χαμηλά τα δοκάρια της μιας εστίας, ο Μανούχος τους δικαίωσε και ο Ατρόμητος κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι… στα χαρτιά!

Θα τα δούμε όλα στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμη και ομάδα να παίρνει παιχνίδι στα χαρτιά… για το ύψος των δοκαριών!

Η καθιερωμένη βόλτα των ανθρώπων της ΑΕΚ για την επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου πριν από την έναρξη του αγώνα, ήταν η αρχή της ιστορίας της αναβολής του αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ύψος της μίας εστίας και ειδοποίησαν τον διαιτητή του αγώνα, Ευάγγελο Μαλούχο και τον παρατηρητή.

Πράγματι, βρέθηκε ότι η εστία ήταν χαμηλότερη κατά πέντε εκατοστά. Το όριο είναι 2.44 μ.. Οι άνθρωποι του γηπέδου προσπάθησαν με ημίμετρα, δηλαδή να σκάψουν την γραμμή της εστίας σε βάθος πέντε εκατοστών, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Ύστερα από νέα επιθεώρηση της εστίας στις 17:55 παρουσία των δύο αρχηγών Γιαννιώτη και Αραούχο, και αφού  έγιναν μετρήσεις στο κέντρο και στα δύο άκρα της οριζόντιας δοκού, διαπιστώθηκε ότι σε κάποιο σημείο η εστία εξακολουθούσε να είναι πιο χαμηλή (2.41 μ.). Ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου. κ. Αγγελόπουλος, μόλις αντιλήφθηκε ότι το παιχνίδι πηγαίνει για αναβολή, έγινε έξαλλος και προσπάθησε να μεταπείσει  τον διαιτητή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μοιραία το ματς οδηγήθηκε σε αναβολή με απόφαση του διαιτητή. Την τύχη του θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής, καθώς ενδέχεται να αποδοθεί υπαιτιότητα στην γηπεδούχο ομάδα και να κερδίσει η ΑΕΚ τους τρεις πόντους στα χαρτιά.

Η εύλογη ερώτηση είναι «η ίδια υψομετρική διαφορά υπήρχε και σε προηγούμενα παιχνίδια που έγιναν στο γήπεδο του Περιστερίου»; πιθανότατα ναι, κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του Ατρομήτου αλλά και της Super League.

Ένα άλλο ερώτημα, βέβαια, είναι εάν όντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαπίστωσαν εκείνη την ώρα την υψομετρική διαφορά ή γνώριζαν από πριν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μία εστία του γηπέδου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News