Ατρόμητος - Σπανός: «Είναι αστείο μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

Τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει το παιχνίδι του Περιστερίου στα χαρτιά, εξέφρασε ο ισχυρός άντρας του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ήταν εκνευρισμένος με τη ματαίωση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ για τις διαστάσεις των εστιών, τονίζοντας ότι η Ένωση έψαξε αστείες εκδοχές για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπάνος:

Για τη ματαίωση του ματς: «Είναι λυπηρό. Έχουμε φτάσει στο 2022 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ομάδα της ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις. Φέτος γίνανε 15 παιχνίδια, καμία αντίπαλη ομάδα δεν έθεσε ένσταση.

Ο διαιτητής ειδοποίησε στην αρχή ότι υπήρχε διαφορά. Εμείς κάναμε τεχνική εργασία για να κατεβάσουμε τη διαφορά στο ελάχιστο. Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε, γιατί εγώ δεν μπορούσα να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι το ύψος ήταν στις κανονικές διαστάσεις σε 3-4 τέσσερα σημεία και σε ένα σημείο ήταν διαφορά δύο πόντων.

Το σημερινό που έγινε στον Ατρόμητο, μια ομάδα με ιστορία που έχει παίξει Ευρώπη και έχει φιλοξενήσει φέτος 15 παιχνίδια, είναι αστείος ο λόγος. Μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην έρχεται να παίξει το παιχνίδι και να ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά».

Για το τι θα ακολουθήσει: «Η νομική υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία. Εμείς αντικρούσαμε την ένσταση με τα στοιχεία και τα επιχειρήματά μας. Ζητάμε θέση από τη Stoiximan Super League, την ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Αν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται σωστά στους αγωνιστικού χώρους και να μην παίζεται εκτός αγωνιστικού χώρου και να ψάχνουν μεγάλες ομάδες να κερδίζουν με πρακτικές παρελθόντων ετών”.

Για το αν θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής: “Ο αθλητικός δικαστής θα το αποφασίσει».

Για το αν έχει ενημέρωση από τον διαιτητή για όσα έγιναν: «Λυπάμαι. Οι Έλληνες διαιτητές είναι φοβικοί. Ο Μανούχος έψαξε διάφορους τρόπους να βρει αν έχει λίγο ανωμαλία. Λες και σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει ήταν άψογα. Μας έκανε εισήγηση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Το γήπεδο διορθώθηκε, το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News