Λουτσέσκου: «Είναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρός στον αγωνιστικό χώρο και να μην νικάμε»

EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απογοητευμένος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του που έδειξαν εγωιστές.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πρώτο σχόλιο που έκανε στην κάμερα της «NOVA» είπε:

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γιατί δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Δώσαμε ότι είχαμε αλλά αντιμετωπίσαμε κάποιες καταστάσεις εγωιστικά και φυσιολογικά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να ωριμάσουμε, να μην κοιτάμε τα νούμερα για τους εαυτούς μας αλλά για την ομάδα.

Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζετε με 11, 14 ή με 16 με τους νέους κανόνες και αν το καταλάβουμε αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εϊναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται τόσο μικρός στον αγωνιστικό χώρο και να μην νικάμε».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, η άποψη μου είναι πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γιατί όταν είσαι εγωιστής, δεν αξίζεις να κερδίσεις. Σήμερα πετάξαμε μια τεράστια προσπάθεια. Όταν φτάνουμε στην αντίπαλη εστία και αντί να δώσουμε την μπάλα στον καλύτερο προωθημένο παίκτη κοιτάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή νούμερα, δεν το αξίζαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε από αυτό. Όλα αυτά προκύπτουν από την έλλειψη ωριμότητας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News