Ολυμπιακός: Ο χαρακτήρας του Πασχαλάκη στην Τούμπα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης
eurokinissi

Ποιά ήταν η επίσημη στατιστική του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πριν από τη σέντρα του ντέρμπι (0-0) της Κυριακής στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού το πρόσωπο του αγώνα θεωρούνταν, και προφανώς ήταν, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Και συνέβαινε αυτό για τους προφανείς λόγους, θα αγωνίζονταν για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στο γήπεδο που ήταν μέχρι πρότινος -ποδοσφαιρικό-σπίτι του.

Αρκετοί λοιπόν περίμεναν με ενδιαφέρον πως θα λειτουργήσει αυτή η έξτρα ψυχολογική πίεση στον 33χρονο τερματοφύλακα. Ο Έλληνας άσος ωστόσο απέδειξε ότι έχει χαρακτήρα κι αυτό που αποκαλείται, λαϊκά, άντερα.

Έκανε οκτώ (8) αποκρούσεις και είχε τέσσερις (4) επεμβάσεις / εξόδους / καθαρίσματα στην περιοχή του διατηρώντας το μηδέν στην εστία του και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού δεν κατάφερε να βάλει το γκολ της νίκης.

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση αποδοκιμάστηκε όπως αποδοκιμάζονταν κάθε φορά που έρχονταν σε επαφή με τη μπάλα. Ωστόσο ο Αλέξανδρος έδειξε τρομερή ψυχραιμία και είχε το καθαρό μυαλό και τη συγκέντρωση που απαιτείται για τέτοια ιδιαίτερα ματς. Έμεινε προσηλωμένος στο παιχνίδι του και δεν ασχολήθηκε με κάτι άλλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News