ΑΕΚ: «Ας κρίνει η κοινή γνώμη τη χυδαιότητα, στον κόσμο μας λέμε να τους αγνοήσει»

Sportday.gr

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε με τοποθέτηση στα social media της ομάδας με την οποία η «Ένωση» καλεί τον κόσμο της να «αγνοήσει την προσπάθεια να δυναμιτιστεί το κλίμα ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης».

Με μια λιτή ανάρτηση στα social media, στα οποία δεν αναφέρει καν το όνομα «Ολυμπιακός», τοποθετήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους «ερυθρόλευκους». 

Η «Ένωση» κάνει αναφορά για «υπέρτατη χυδαιότητα» από την πλευρά των Πειραιωτών (εστιάζοντας στην αναφορά του Ολυμπιακού στους δύο νεκρούς οπαδούς της) και καλεί τον κόσμο της να μην παρασυρθεί από την προσπάθεια των αντιπάλων της «δυναμιτίσουν το κλίμα» ενόψει του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου της Πέμπτης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν τη μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.
Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News