Αλέξης Κούγιας: «Μεζούρα είχε η γιαγιά μου, θα τραβήξει μήνες η υπόθεση και θα δικαιωθεί ο Ατρόμητος»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την πρόταση του Ατρόμητου να αναλάβει την υπόθεση με την ΑΕΚ και τόνισε κατηγορικά ότι οι Περιστεριώτες θα δικαιωθούν.

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ως συνήγορος της ΠΑΕ Ατρόμητος, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στο Περιστέρι την Κυριακή 5/2, με το αντικανονικό ύψος των δοκαριών.

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση.

Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS.

Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μεζούρα είχε η γιαγιά μου! Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News