Παρασκήνιο: Ο Αλαφούζος φτιάχνει φάκελο για τον Γιάννη Παπαδόπουλο

Eurokinissi

Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει στη SportDay την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου μετά την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στη φυσούνα του γηπέδου του Περιστερίου. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο…

Σάλο προκάλεσε η χθεσινή ενασχόλησή μου με τα σουλάτσα του Παπαδόπουλου στο Περιστέρι. Προκάλεσαν ακόμα και την κλήση της ΑΕΚ σε απολογία, όπως ανέφερα σε άλλο σημείωμά μου. Eστω και με κατηγορία της πλάκας.

Αλλά τα πράγματα με τον Γιαννάκη μπλέκουν επικίνδυνα. Διότι, όπως σας αποκάλυψα, ο Αλαφούζος έδωσε εντολή να φτιαχτεί φάκελος με τα κατορθώματά του. Με όσα έχει κάνει δημόσια και με αυτά που του καταλογίζουν ότι έπραξε στο παρασκήνιο. Συγκεντρώνονται δημοσιεύματα, βίντεο και γενικά καθετί που αφορά στον Παπαδόπουλο.

Ξέρετε ότι ο Αλαφούζος έχει τον μηχανισμό και λόγω του ΣΚΑΪ να συγκεντρώσει γρήγορα το υλικό. Βούτυρο στο ψωμί του φίλου μου, του Αλέξη θα είναι η κινητοποίηση απ’ την Πανάθα. Διότι ο Κούγιας πήγε πέρυσι μόνος του κι υποστήριξε την καταγγελία για την εμπλοκή του Γιαννάκη στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Εκεί που βρισκόταν κι ο Βακάλης, ο οποίος πέρασε τις περισσότερες ώρες στο ξενοδοχείο.

Το θέμα μου, όμως, δεν είναι ο Νικόλας. Στον Παπαδόπουλο αναφέρομαι. Ο Γιαννάκης είχε γραφείο στην ΠΑΕ ΑΕΚ όταν στεγαζόταν στο Μαρούσι, αλλά απέκτησε και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι ας σκέφτηκε κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης να τον αφήσει στο περιθώριο. Φαίνεται, όμως, ότι ο Παπαδόπουλος κρατάει γερά τον Νικαιώτη κι ο τελευταίος δεν μπορεί να κουνήσει ρούπι.

Να υπενθυμίσω στους ανθρώπους του Αλαφούζου και τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βίντα για τον ρόλο του Γιαννάκη στη μεταγραφή. Μην περάσει στο ντούκου η πολύπλευρη ενασχόλησή του με την ΑΕΚ. «Τώρα, θα ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της εμπλοκής του Παπαδόπουλου στις διάφορες ΕΠΣ», έλεγε χθες ο Κούγιας. Aρα, η μεζούρα για τα δοκάρια μπορεί να μετρήσει και τη δράση του Γιαννάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News