Λίβερπουλ: Την... τρολάρουν και οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο

epa

«Και του χρόνου Ράγιο – Λίβερπουλ» φώναζαν οι οπαδοί της Βαγιεκάνο μετά την άνοδο της ομάδας τους στην πέμπτη θέση της La Liga, θεωρώντας προφανώς ότι οι «κόκκινοι» δεν έχουν καμία τύχη να κερδίσουν ένα εισιτήριο για το Champions League.

Δεν της φτάνουν τα προβλήματα της στην Premier League της Λίβερπουλ, έχει και τους οπαδούς ομάδων από άλλες λίγκες να κάνουν… χαβαλέ μαζί της.

Η Λίβερπουλ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος αγγλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, κινδυνεύοντας να χάσε την έξοδο ακόμα σε ένα από τα δύο υποδεέστερα ευρωπαϊκά κύπελλα, το Europa League και το Conference League.

H Ράγιο Βαγιεκάνο πάλι, μετά τη νέα νίκη της επί της Αλμερία, ανέβηκε στην πέμπτη θέση της La Liga και οι οπαδοί της κάνουν όνειρα Ευρώπης. Γι’ αυτό και τραγουδούσαν στις εξέδρες «Και του χρόνου Ράγιο – Λίβερπουλ», προλογίζοντας έτσι μια πιθανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Europa league.

ΟΙ φίλοι της ισπανικής ομάδας φαίνεται ότι δε δίνουν καμία τύχη στη Λίβερπουλ να ανακάμψει και να επιστρέψει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της ερχόμενης περιόδου

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News