ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ονιεκουρού για 30'

Ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Νιγηριανό εξτρέμ στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Έτοιμος; Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έτσι. Όμως, αυτή τη στιγμή μπορεί να του δώσει κανείς τον τίτλο του «μπαλαντέρ». Για τον Χένρι Ονιεκουρού, ο λόγος. Ο Νιγηριανός εξτρέμ βρίσκεται αρκετά πίσω σε ετοιμότητα από την υπόλοιπη ομάδα και είναι φυσικό. Ωστόσο είναι τέτοια η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του που μπορεί, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να αποδειχθεί κομβικός στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς την Τρίτη (10/8).

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάνει σημαντική προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος όλες αυτές τις μέρες που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα στο Ρέντη. Ακόμα είναι μακριά από τον επιθυμητό στόχο αλλά προσπαθεί. Και σιγά σιγά καλύπτει το κενό. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πήρε μαζί για μια… έκτακτη ανάγκη. Ελπίζει να μην τον χρειαστεί αλλά εκτός όλων των άλλων, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και για ν’ αρχίσει να ενσωματώνεται καλύτερα με του γκρουπ.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News