ΕΠΟ: «Θετική απάντηση της Αυστραλίας για τον τελικό Κυπέλλου, συνεχίζονται οι συζητήσεις με Κρίσταλ Πάλας»

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έλαβε το «οk» από την Αυστραλία ώστε να συζητηθεί η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί, την ίδια ώρα που συνεχίζονται οι επαφές με την Κρίσταλ Πάλας για την παραχώρηση του γηπέδου της.

Η ΕΠΟ με σημερινή (13/2) ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως έλαβε τη θετική απάντηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας στο αίτημα που είχε καταθέσει για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη χώρα τον ερχόμενο Μάιο.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι συνεχίζονται οι επαφές με την Κρίσταλ Πάλας, ώστε το γήπεδό της «Selhurst Park Stadium» να φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: 

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News