Αλέξης Κούγιας: «Κατεξευτελίστηκαν, εγκληματική οργάνωση, Γιάννης Παπαδόπουλος και... Φιλιππινέζες!»

EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Ατρομήτου με γραπτή δήλωση τόνισε πως η δικαίωση της ομάδας του Περιστερίου στην υπόθεση με την ΑΕΚ αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος υπεράσπισης της ΠΑΕ Ατρόμητος, εξέφρασε σε γραπτή δήλωση τη μεγάλη ικανοποίησή του για την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League που αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα είχα τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Οι πελάτες μου, τα δοκάρια του Ατρομήτου, δικαιώθηκαν.

Ο αγώνας δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις συνταγές Ηλιούπολης, αλλά και το συνεργείο των νέων «Φιλιππινέζων» διαιτητών των συνεχιστών της ιστορικής «παράγκας» που ο κ. Μπένετ και οι συνεργοί του ορίζουν κάθε Κυριακή, για να κονομάνε, αντί να τους στείλει σπίτι τους, κατεξευτελίστηκαν.

Το αποτέλεσμα του δικαστικού αγώνος ήταν, μετά από μια ζωντανή διαδικασία, υπό την προεδρία τακτικού Δικαστού: ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ, ΜΑΝΟΥΧΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ κα ΕΛΛΗ ΡΙΖΟΥ: 12–0».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News